WOK TO GO AMSTERDAM NIEUWENDIJK

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 224 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Wok To Go Amsterdam Nieuwendijk. Meer weten? Ontdek meer

19 jan 2023 om 20:44 Dit was slecht heel erg slecht. Kleine wokkie. noodles in een bak en erboven wortel en kouseband een klodder saus erbovenop. niks husselen en niks wokken. De normale bak wok was nog wel redelijk. Maar achteraf enorm veel buikpijn en diarree. pfff
1 jan 2023 om 22:40 Eten was niet zo lekker dit keer hellas. Wok met kip was verbrand en andere met rund was niet zo vers. We zijn teleurgesteld.
27 dec 2022 om 8:07 Ik bestel altijd hotsauce ik betaal ook maar krijg nooit?
29 nov 2022 om 7:46 Was lekker warm en lekker ,dankje wel voor hot sauce
21 aug 2022 om 23:07 They forgot the Coca Cola Zero in my order. Didn’t receive any reply back from the restaurant or Thuisbezorgd.
4 aug 2022 om 14:37 Long delivery, mostly due the restaurant. Small gyozas and oily noodles. Not a recommendation.
11 jul 2022 om 14:55 Not the right order was delivered. Ordered shrimps got springrolls instead
25 jun 2022 om 20:24 This order was expected to be delivered in 55minutes, while it was delivered in 1hour and 15minutes. I talked to the customer service and they weren’t willing to help exept saying sorry, be patient. The food was not great as well.
25 jun 2022 om 17:52 Meer dan anderhalf uur gewacht..
22 jun 2022 om 22:55 Shrimp own wokki had ik ook kip erbij gedaan maar dat zat er niet in terwijl ik ervoor betaald heb jammer. Je betaald voor extra en of meer maar dat zat er niet in bij de andere bestellingen veelste weinig de groenten jammer want de smaak is lekker
5 mei 2022 om 22:09 It Wasn’t Teriyaki Chicken. They didn’t add sauce, the food Need salce
30 mrt 2022 om 19:33 Vorken vergeten, bestelling was niet goed gemaakt