WOK TO GO AMSTERDAM NIEUWENDIJK

Recentebeoordeling


2,5 sterren uit 238 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Wok To Go Amsterdam Nieuwendijk. Meer weten? Ontdek meer

9 jan 2024 om 16:30 Heerlijk eten!
19 okt 2023 om 19:37 The vegetables were stale and food tasted awful
27 jul 2023 om 21:27 goede avond ik heb gister eten besteld maar is nooit geariveerd het geld is wel van mijn rekening afgetrokken maar niet terug gestort dus ik hoop zo spoedig mogelijk mijn bedrag van 22,85terug te ontvangen vooral hoe ik van week geld leef
19 mei 2023 om 0:45 Not delivered at all. Can't select this though, max time it is.
18 mei 2023 om 17:05 Heel duidelijk vermeld dat ik rijst wilde ipv noodles. Ze kijken gewoon niet wat er bij de omschrijving vermeld wordt.
12 mei 2023 om 0:43 Mijn eten laat ontvangen en heb voor mijn extras betaald maar er miste garnalen en broccoli. Dus had te veel rijst gekregen met kip maar geen groenten dit is niet de eerste keer dat het gebeurt. Heb het nog voor de zekerheid bij de opmerkingen genote
21 mrt 2023 om 22:18 Eerste keer. Satay met boontjes en wortel. Viel erg tegen. Slechts een dun laag je sataysaus met daarop enkele boontjes en een paar schijfjes wortel.
3 mrt 2023 om 23:05 Heel Slecht! 2 garnalen gekregen, letterlijk meer bonen dan garnalen. Helft vergeten ze mee te geven “ drinken / sausjes “ dikke 0!
13 feb 2023 om 23:05 Dit was erg slecht. Duurde bijna 2 uur voordat ik m’n eten had, en eten was niet te vreten.
19 jan 2023 om 20:44 Dit was slecht heel erg slecht. Kleine wokkie. noodles in een bak en erboven wortel en kouseband een klodder saus erbovenop. niks husselen en niks wokken. De normale bak wok was nog wel redelijk. Maar achteraf enorm veel buikpijn en diarree. pfff
1 jan 2023 om 22:40 Eten was niet zo lekker dit keer hellas. Wok met kip was verbrand en andere met rund was niet zo vers. We zijn teleurgesteld.
27 dec 2022 om 8:07 Ik bestel altijd hotsauce ik betaal ook maar krijg nooit?